Wahl scheerkop

Een nieuwe Wahl scheerkop nodig? Op onze website vind je genoeg aanbod aan scheerkoppen voor jouw tondeuse. Je kan kiezen voor verschillende haarlengtes dus er is altijd wel een passende scheerkop voor het scheren van je hond of het bijwerken van je paard.

Aanbod van Wahl scheerkop

Staat je gewenste scheerlengte er niet bij? Of wil je kijken of er nog meer aanbod is? Bij apparaten met een snap-on wisselsysteem kun je ook dus Skiptooth scheerkoppen gebruiken. Kijk hiervoor ook bij onze andere categorieën: Aesculap scheerkoppen, Andis scheerkoppen of Oster scheerkoppen.

Skiptooth

Wanneer je apparaat een snap-on scheerkop systeem heeft, is het mogelijk om ook scheerkoppen te kunnen gebruiken van andere merken. Deze merken zijn onder andere Aesculap, Andis, Moser of Oster. Hierdoor wordt de keuze ineens een stuk groter en kan je de scheerkop naar jouw wens vinden. Bij elk kopje staat vermeld of het op dit systeem past.

Er zijn kopjes verkrijgbaar voor verschillende scheerlengtes. Het maakt niet uit of je het gebruikt als hondentondeuse of tondeuse voor paarden. Of je nu chirurgisch wilt scheren op 0.7mm of het haar wat langer laten, het is allemaal mogelijk. Er zijn ook kopjes die verstelbaar zijn, dit is makkelijk wanneer je bepaalde plekken wat korter of langer zou willen laten. Kijk bij het product zelf of het ook past op jouw apparaat.

Onderhoud

Het is belangrijk om goed onderhoud toe te passen voor jouw toestel. Zo bevorderd dit de levensduur en slijten de messen niet snel. Zorg daarom dat je regelmatig wat tondeuse olie aanbrengt. Het beste is om elke 10 minuten een klein druppeltje aan te brengen zodat de messen soepel over elkaar heen blijven gaan. Mocht er een onderdeel kapot gaan door te weinig onderhoud, is dit helaas niet vervangbaar. Voor veel andere merken zijn wel losse onderdelen leverbaar, maar voor Wahl is dit helaas niet mogelijk.

Bekijk ook onze volledige aanbod aan nieuwe Wahl hondentondeuses.