Wahl hondentondeuse

Op zoek naar een Wahl hondentondeuse? Deze hondentondeuses zijn geschikt voor het thuis trimmen van de hond. Ook voor de professionele honden trimsalon. Wahl tondeuses zijn ook zeer geschikt als paardentondeuse.

Alle aanbiedingen:

Wahl Bravura

De Wahl Clipper Bravura is één van de meest verkochte Wahl hondentondeuses. De tondeuse is erg krachtig maar bovendien ook erg stil voor een scheerapparaat. Je kan er ook voor kiezen om draadloos te scheren of het te gebruiken met een snoer. Er zit een standaard scheermes op die verstelbaar is van 0.7mm tot 3mm. en er worden ook 6 opzetkammen meegeleverd. Van 3, 6, 9, 12, 18 en 25mm. Zo kun je het beste resultaat krijgen bij jouw hond.

Wahl Vetiva

Een ideale hondentrimmer geschikt voor het fijne trimwerk. Je kunt hiermee de haren rondom de neus, oren, staart en tussen de poten prima bijwerken. Het heeft slechts een gewicht van 120 gram en ligt lekker in de hand. De scheermes is standaard geleverd met 0.4mm maar er zit ook een verstelbare opzetkam bij van 3 tot 10mm. Voor het fijne trimwerk is dit één van de betere trimmers. Maar het is wat te klein om de volledige vacht van een wat grotere hond te scheren.

Wahl Super Trim

Wahl Clipper Super Trim is een trimmer op accu. Met deze accu kun je tot wel 100 minuten scheren en zeer geschikt voor het fijne trimwerk. Het heeft een scheerlengte van 0.4mm en hiermee kun je de kop of pootjes van de hond prima bijwerken. Het is inclusief een opzetkam van 3-6mm maar mocht je een andere haarlengte willen, er zijn ook nog andere Wahl opzetkammen. Ook te gebruiken om figuurtjes in je paard te scheren. Hier kun je meer lezen in het artikel: Paard scheren.

Wahl hondentondeuse KM

Hier zijn verschillende modellen in verkrijgbaar. Zo heb je de Wahl hondentondeuse KM2 welke je kan gebruiken voor de makkelijke vachten van een hond. De Wahl KM5 is krachtiger en geschikt voor alle vachten. De Wahl KM10 is de meest krachtige van deze modellen en bovendien ook de stilste. Voor meer informatie kun je lezen in de blogpost waar ik deze 3 vergelijk: Wahl KM serie.

Wahl Clipper KM Cordless

Deze Wahl hondentondeuse draadloos is de meest professionele accu tondeuse van het merk. Met een volle accu kun je tot 120 minuten scheren en de laadtijd is slechts 60 minuten. Vanwege de krachtige motor is het ook zeer geschikt voor elke vacht. En heeft 2 verschillende scheer snelheden van 3000 & 3700. Zo kun je het beste resultaat halen bij elke hond.

Deze tondeuse maakt zoals elke tondeuse in de Wahl KM serie gebruik van het Skiptooth systeem. Dit houdt in dat de scheerkoppen makkelijk verwisselbaar zijn. Dus kun je altijd de juiste haarlengte scheren die je wilt. Dit scheerkopsysteem is universeel en verschillende merken zoals Andis, Oster en Moser maken gebruik hiervan. Daarom kun je van deze merken ook de scheerkopjes gebruiken. Losse scheerkoppen kun je vinden in deze categorie: Wahl scheerkoppen.

Ben je op zoek naar een andere tondeuse voor de hond? Die kun je hier zeker vinden.