Over ons

Deze website is in 2013 begonnen als een hobby maar in de tussentijd is het uitgegroeid naar een complete en betrouwbare website omtrent vachtverzorging en scheerapparaten voor dieren. Doordat wij al nu ruim 10 jaar actief zijn in deze branche hebben wij al vele dierenbaasjes en liefhebbers geholpen met advies en het geven van eerlijke en goede reviews van producten.

Door jarenlang de marktontwikkelingen te volgen en te verdiepen in de tondeuses en scheerapparaten kunnen we ons wel expert noemen. Ook in de praktijk heb ik ruim 7 jaar gewerkt bij een dierenspeciaalzaak die ook een afdeling had gericht op het scheren van vachten voor honden en paarden. Door in dagelijks in contact te komen met dierenliefhebbers blijven we op de hoogte wat er speelt en waar er extra advies nodig is om zo tot de juiste beslissing te komen.

Scheermachines heeft verschillende auteurs die elk hun eigen kennis en ervaring hebben met de verschillende diersoorten. De oprichtster van deze site heeft zelf een aantal paarden en zij brengt haar eigen bevindingen over in de artikelen en reviews over vachtverzorging van paarden.

We zijn begonnen met het aanbieden van scheerapparaten en tondeuses voor honden, paarden en schapen. Maar omdat de vraag groter is om verschillende producten voor de (vacht)verzorging van huisdieren gaan we het assortiment uitbreiden. Momenteel hebben wij een assortiment wat bestaat uit verschillende soorten producten zoals:

  • Hondentondeuses
  • Hondenborstels
  • Paardenscheermachines
  • Paardendekens
  • Schapenscheermachines
  • Veescheermachines.
  • En alles wat met scheerapparaten te maken heeft. Zoals scheerkoppen, opzetkammen en scheermessen.

Om deze website te laten draaien en inkomsten te verdienen maken wij gebruik van affiliate. Momenteel bieden wij op onze website producten aan van Macrovet.nl, dekroo.nl en bol.com. Meer hierover kun je lezen in de privacy- en cookieverklaring.