Oster scheerkoppen

Wil je een andere haarlengte scheren? Of op zoek naar een nieuwe scheerkop? Hier vindt je het aanbod aan Oster scheerkoppen. Het is ook mogelijk dat er nog andere scheerlengtes beschikbaar zijn, deze staan dan vermeld bij het product zelf.

Aanbod Oster scheerkoppen

Welke Oster scheerkop heb ik nodig?

Er is genoeg keuze aan scheerkoppen en bovendien is er ook nog de skiptooth scheerkop. Hieronder staat uitleg zodat je beter tot je keuze kan komen.

Skiptooth

De Skiptooth scheerkoppen kun je gebruiken op alle tondeuses die een universele snap-on systeem hebben. Dit kan van alle merken zijn, zo maakt onder andere Andis, Aesculap, Moser en Oster gebruik van dit scheerkop systeem. Zo kun je dus een Andis Skiptooth scheerkop gebruiken op je Oster tondeuse en andersom. Hierdoor heb je nog meer keuze in kopjes en haarlengtes.

Oster CryogenX

Dit is een Skiptooth scheerkop en kun je dus gebruiken voor verschillende tondeuses van allerlei merken. Zo kun je deze gebruiken op de Oster A5, PowerPro, Powermax. Maar ook op tondeuses andere merken zoals Andis AGC, Heiniger Saphir en modellen van Moser of Wahl.

Oster Sculptor

Deze kop is alleen te gebruiken op de Oster tondeuse Sculptor. En niet op andere modellen van Oster of andere merken.

Onderhoud

Om het levensduur te verlengen van je apparaat, is het van belang om regelmatig tondeuse olie toe te voegen. Dit is beter voor de machine zelf, maar ook veiliger voor het dier. Anders is het mogelijk dat de messen vast kunnen lopen of erg warm worden. Dit kan zorgen voor onveilige situaties of kapotte onderdelen. Gebruik daarom regelmatig tondeuse olie, het liefst elke 10 minuten een druppeltje om zo alles goed te laten lopen.

Oster scheermessen en onderdelen.

Ben je niet op zoek naar koppen maar naar Oster scheermessen? Daar is een andere pagina voor met het volledige aanbod aan messen. Of mocht je op zoek zijn naar nieuwe onderdelen voor je tondeuse of scheermachine? Dan is hier ook genoeg keuze in en is te vinden op de pagina Oster onderdelen.