Oster onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor je Oster tondeuse? Hier vind je een deel van het aanbod aan Oster onderdelen. Wil je een makkelijk overzicht per model? Bekijk hier dan de bouwtekening met nummers zodat je altijd het juiste onderdeel hebt.

Het kan gebeuren dat er eens iets vastloopt, kwijt raakt of er gaat iets kapot. Dan is het natuurlijk duur om gelijk een nieuwe tondeuse te kopen. Maar als je een tondeuse heeft van één van de betere merken dan is het mogelijk om ook losse onderdelen te bestellen. Zo zijn er ook losse Oster tondeuse onderdelen.

Hiernaast zie je een onderdelenlijst van de Oster A6 waarbij nummers staan bij elk onderdeel. Deze zijn ook aanklikbaar zodat je altijd het juiste onderdeel kunt vinden. Naast de A6 zijn er ook bouwtekeningen beschikbaar voor onder andere de A5 (Golden) en vind je ook nog losse onderdelen van andere modellen.

Een deel van de onderdelen vind je hieronder in een lijst en er staat bij elk onderdeel vermeldt voor welk model het gaat.

Oster onderdelen

Hierboven vind je een lijst met een deel van de beschikbare onderdelen. Niet van alle onderdelen zijn er foto’s maar hopelijk is het wel duidelijk om welk onderdeel het gaat. Mocht je er niet zeker van zijn, of wil je een ander onderdeel? Dan is het altijd mogelijk om contact op te zoeken met de klantenservice. Deze kunnen dan kijken of het onderdeel wel leverbaar is. Als je een product wilt bekijken, dan staat daar ook meer informatie bij welke modellen dit onderdeel hoort.

Voor het onderhoud van je honden tondeuse is het wel belangrijk om regelmatig scheerolie te gebruiken. Dan blijft alles binnenin goed soepel en blijven de messen makkelijk langs elkaar heen gaan. Mocht er te weinig scheermachine olie gebruikt worden, dan kan het zijn dat het stroef loopt en zo ook schade kan aanrichten. Elke 10 minuten een druppeltje wordt er meestal geadviseerd.

Is alleen je scheerkop niet meer in orde? Of zijn je messen bot aan het worden? Neem dan een kijkje op Oster scheerkoppen of Oster scheermessen. Deze staan los op een andere pagina om zo het overzicht te behouden.