Oster scheermessen

Op deze pagina vind je het aanbod Oster scheermessen voor verschillende modellen zoals de Oster A5, pro600i en meer. Bekijk per scheermes bij welk model het hoort. Zo weet je zeker dat je het juiste scheermes kiest voor jouw apparaat.

Oster is een bekend Amerikaanse merk in de kapperswereld. Maar het maakt ook tondeuses en scheermachines voor verschillende diersoorten zoals hond, paard, koe of schaap. Omdat dit een erg degelijk merk is, hebben ze ook goede kwalitatieve scheermessen beschikbaar. Hier is veel keuze in, zoals haarlengtes maar zo zijn er ook voor elke dier wel speciale Oster scheermessen die afgestemd zijn op de vacht.

Bij elk mes staat er vermeld bij welke tondeuse het hoort. Zo zijn er onder andere messen voor de A5, AGC, en pro600i. Omdat je het kan gebruiken als hondentondeuse of paarden tondeuse staat er in de beschrijving voor welk soort vacht het hoort. Heeft je dier een dikke, zware vacht? Dan heb je een scheermes nodig met een grove vertanding. De Stewart ondermessen zijn speciaal geschikt voor schapen. Deze messen zijn extra breed en samen met het juiste bovenmes geeft dit het beste resultaat.

Verschillende tondeuses hebben een Snap-On wisselsysteem. Dit betekend dat je ook scheerkoppen kunt gebruiken van een ander merk zoals Aesculap scheerkoppen, Andis of Wahl. Ga dit altijd voor de zekerheid na of dit ook bij jouw apparaat is. Hierdoor wordt de keuze wel een stuk groter en kan je altijd het mes of kopje vinden voor de juiste haarlengte tegen de juiste prijs.

Het kan ook zijn dat je tondeuse een scheerkop nodig heeft. Enkele kun je ook hierboven vinden maar er is ook ook een speciale pagina hiervoor: Oster scheerkoppen. Of tijdens het schoonmaken of wisselen van de messen kan er ook wel eens een onderdeel kapot gaan. Op de pagina Oster onderdelen kun je veel delen van jouw tondeuse vinden om deze weer compleet te maken.