Moser hondentondeuse

Op zoek naar een Moser hondentondeuse? Bekijk hier het volledige aanbod in tondeuses van Moser.

Alle tondeuses:

Moser Rex

De hondentondeuse Moser Rex is een vrij sterke tondeuse en geschikt voor het scheren van de wat dikkere vachten van je hond. We adviseren wel om dit model te gebruiken bij de kleinere honden. Voor de grotere honden adviseren we een krachtigere tondeuse zoals de Moser Max 45.
De motor van Moser Rex is ook geluidsarm en zorgt er voor dat je hond niet snel bang wordt van het geluid. Het voordeel van deze tondeuse is dat het 6 scheerstanden heeft, van 0.1mm tot 3mm. Hiermee haal je het beste resultaat voor jouw dier. De tondeuse heeft een vast snoer van maar liefst 3 meter. En is inclusief een reinigingsborstel en tondeuse olie.

Moser Max 45

De hondentondeuse Moser Max 45 is zeer geschikt voor de vacht van grotere honden te scheren. Het heeft 2 verschillende snelheden van 2400 en 3000 snijbewegingen per minuut. Hierdoor kun je nauwkeurig te werk gaan. Omdat je bij de grotere hond of misschien meerdere honden soms een langere tijd bezig bent, is hiervoor een optimaal koelsysteem aangebracht. Hierdoor wordt de Moser Max 45 niet snel te warm. De standaard scheerkop is 1mm maar is inclusief opzetkammen van 10 en 16mm.

Opzetkammen

Voor de hondentondeuses van Moser kan je verschillende opzetkammen gebruiken. In onze categorie van universele honden tondeuse opzetkammen zie je het aanbod die je kan gebruiken voor je tondeuse. Zo kan je jouw gewenste scheerlengte krijgen op je huisdier.

Maakt je tondeuse gebruik van het snap-on scheersysteem. Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van scheerkoppen van andere merken. Moser heeft dezelfde fabrikant als Wahl hondentondeuses dus deze koppen kun je zeker altijd gebruiken. Ook is het mogelijk om andere merken zoals Andis of Oster te gebruiken voor je Moser tondeuse.