Liscop messen en kop

Verschillende messen en scheerkoppen voor de Liscop scheermachine. Ook kunt u hier Liscop Lite messenset vinden.

Of je nu Liscop Lite messen zoekt of voor een ander model. Hier vindt je verschillende boven en onder messen. Het is altijd belangrijk om het goede mes voor jouw diersoort te gebruiken. Want een paard, koe of schaap hebben allemaal een andere vacht. In de titel van het mes staat vermeld bij welk dier het hoort. Maar je kan altijd nog even in de beschrijving van het product zelf kijken.

Bij sommige Liscop modellen is de kop universeel. Dus dat betekent dat er ook scheermessen van andere merken zoals Aesculap messen of Heiniger scheermessen er in passen. Andersom is dit ook mogelijk. Dus mocht je een scheerapparaat van Aesculap, Heiniger, Moser of Wahl bezitten, dan is de keuze voor scheermessen een stuk groter. Zoek dit altijd nog wel even uit voor de zekerheid!

Voor scheermachines, tondeuses en andere scheerapparaten is het belangrijk dat je het regelmatig smeert met scheermachine olie. Zeker wanneer je meerdere dieren hebt en langere tijd achter elkaar scheert, kun je dit het beste om de 10 minuten doen. Hierdoor blijft het mes ook koeler en is beter voor het apparaat en het dier zelf. Maar mocht je toch niet genoeg smeren, dan kan het gebeuren dat het binnen in de machine zelf niet meer makkelijk loopt. Hierdoor kunnen er dingen slijten en vastlopen tot gevolg. Gelukkig zijn er voor Liscop onderdelen leverbaar, en kun je bijna elk onderdeel los kopen. Dit is natuurlijk een stuk goedkoper dan dat je een nieuw toestel moet kopen.

Mocht je er niet precies uitkomen welk scheermes het beste is? En kun je het niet vinden in de beschrijvingen? Dan is het ook mogelijk om de vraag aan de klantenservice te stellen om meer zekerheid te hebben.