Liscop scheermachine

Op zoek naar een Liscop scheermachine voor paarden, koeien en schapen. Robuuste veescheerapparaten voor professioneel gebruik en thuisgebruik.

Alle aanbiedingen:

Liscop Lite

De Liscop Lite is een compact scheerapparaat wat goed in de hand ligt. Door de ergonomische vorm is deze erg handzaam en goed in balans. Het is licht van gewicht, redelijk geluidsarm en trilt niet veel. Een prima Liscop tondeuse en scheermachine voor het scheren van je gehele paard. Door de brede scheerkop en met 2200 snijbewegingen per minuut moet dit weinig problemen opleveren. De motor wordt via een speciale manier gekoeld zodat het niet hinderlijk lucht uitblaast. Hierdoor krijg je ook geen geschoren haar in je gezicht geblazen. Komt inclusief een kunststof opberg koffer, scheermachine olie en het messenset nummer 102.

Mocht je andere scheermessen nodig hebben voor het optimaliseren van het resultaat. Dan kun je die op onze andere pagina vinden: Liscop Lite messenset.

Liscop Super 3000

Dit model kun je gebruiken voor het paard of koe. De scheermachine blijft hetzelfde, maar wordt dan geleverd met een ander soort messen. Voor het schaap krijg je de A5 messen, paard A2 messen en voor het rundvee krijg je de A7 scheermessen geleverd. Deze machines zijn zeer krachtig met een 350 watt motor( Liscop 1300-2-TD). En dankzij hun vorm en uniek koelsysteem makkelijk hanteerbaar. Het wordt veel gebruikt door professionals en in de hobby wereld. Dit type en merk bestaat al enkele jaren en is heel betrouwbaar gebleken met veel goede ervaringen en reviews tot gevolg. Mocht er na veel gebruik toch een onderdeel kapot gaan, dan kan je deze ook los bestellen zonder dat je een heel nieuw toestel moet aanschaffen. Zie: Liscop scheermachine onderdelen.

Liscop Super Profi 3000 schaap

Als schapenscheermachine is het model een stuk krachtiger. In plaats van een 350watt motor, heeft deze een 430watt. Ook is de hendel aan de kop anders zodat je de schapen makkelijker kan scheren. Je kan het ook gebruiken voor alpaca of lama.

Liscop Equi Clip

Zoek je een scheermachine met accu, dan is deze Liscop EquiClip zeer geschikt. De motor is zeer kracht maar toch één van de stillere modellen die momenteel verkrijgbaar is. De accu gaat tot wel 75 minuten mee, en de oplaadtijd is ook 75 minuten. Mocht je veel paarden of koeien hebben, dan is het verstandiger om wel een scheerapparaat met vaste snoer te nemen zoals de Liscop Super 3000. Het wordt geleverd met 1 set messen, maar de kop is universeel dus dat betekend dat je ook scheermessen van andere merken zou kunnen gebruiken. Dus niet alleen Liscop messen maar ook Aesculap scheermessen of Heiniger messen. Hiermee wordt de keuze een stuk groter om het de beste haarlengte te krijgen.

Naast een scheerapparaat van Liscop hebben wij ook nog meer paardenscheermachines van andere merken. Neem een kijkje op onze website zodat je een goede keuze kan maken. Bovendien kun je ook veel veescheermachines gebruiken voor paarden. De apparaten zijn regelmatig hetzelfde, maar de messen zijn anders voor elk dier.