Liscop onderdelen

Is na een aantal jaar een onderdeel stuk gegaan of kwijtgeraakt? Voor de meeste Liscop scheermachines kun je losse onderdelen aanschaffen zodat alles weer naar behoren werkt. Weet je welk type scheerapparaat het is? Dan kun je direct naar de lijst met alle specifieke onderdelen. Mocht je het niet zeker weten dan staan er ook bouwtekeningen met nummers die je aan kunt klikken zodat je altijd het juiste onderdeel hebt.

Hiernaast zie je een voorbeeld van de onderdelenlijst van Liscop Lite. Hierop staan nummers afgebeeld die je kunt aanklikken zodat je altijd het juiste onderdeel hebt. Naast de Liscop Lite zijn er ook nog plattegronden van de Super (Profi) 3000 en PowerClip. Ook kun je onderdelen vinden van andere modellen die geen onderdelenlijst hebben.

Mocht je niet zeker weten welk onderdeel je nodig hebt voor je Liscop scheermachine? Dan is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen zodat je altijd het juiste onderdeel krijgt.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij voor losse Liscop scheermessen of koppen een andere pagina. Daar vind je een compleet aanbod van messen voor het scheren van verschillende dierenvachten op verschillende lengtes.

Liscop onderdelen

Voor het onderhoud van scheermachines is het belangrijk dat je regelmatig scheermachine olie gebruikt. De levensduur van de machines zijn dan een stuk langer en gaan minder snel kapot. Anders kunnen er onderdelen binnen vast gaan lopen wat tot gevolg heeft dat er iets kapot gaat. Nu is het bij Liscop niet zo’n groot probleem omdat er genoeg onderdelen beschikbaar zijn. Maar voor de machine zelf is het een stuk beter wanneer alles goed is gesmeerd.