Liscop onderdelen

Hier staat ons volledige aanbod in Liscop scheermachine onderdelen. Mocht je er niet uitkomen, op deze link vind je een onderdelenlijst met nummers.

Op deze pagina vind je onderdelen van Liscop Lite, Super 3000 en EquiClip. Ook zijn er onderdelen leverbaar van andere modellen die misschien niet meer in de lijst staan. Je kunt kijken per onderdeel voor welke modellen het hoort. Want veel onderdelen kunnen ook overeenkomen met elkaar. Voor alle zekerheid kijk je op de onderdelenlijst met nummers. Daar vind je een foto van een bouwtekening van elk scheermachine met de bijbehorende nummers. Wat zeker een stuk overzichtelijker is dan een hele lijst aan onderdelen.

Voor het onderhoud van scheermachines is het belangrijk dat je regelmatig scheermachine olie gebruikt. De levensduur van de machines zijn dan een stuk langer en gaan minder snel kapot. Anders kunnen er onderdelen binnen vast gaan lopen wat tot gevolg heeft dat er iets kapot gaat. Nu is het bij Liscop niet zo’n groot probleem omdat er genoeg onderdelen beschikbaar zijn. Maar voor de machine zelf is het een stuk beter wanneer alles gesmeerd loopt.

Er zijn ook losse Liscop scheerkoppen en messen leverbaar. Hiermee kun je het haar precies op de lengte krijgen die je wilt. Je kunt deze vinden op de bovenstaande pagina.