Opzetkammen

Om de juiste haarlengte te krijgen heb je soms een opzetkam nodig. Er is voldoende aanbod in opzetkammen om zo het beste resultaat te krijgen. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om van andere merken te gebruiken. In de beschrijvingen staat vermeld bij welke tondeuses dat mogelijk is.

Ons assortiment:

Zoals je ziet hebben de betere merken altijd opzetkammen voor hun hondentondeuses. Deze merken maken ook vaak gebruik van het Snap-On scheersysteem. Dit betekend dat je voor bijna elk model dezelfde kammen kunt gebruiken. Het maakt dan niet uit of je de kammen koopt van hetzelfde merk.

Andere merken kunnen gebruik maken van het Adjusta messensysteem. Dit bestaat uit 2 messen, boven- en ondermes. Deze kun je ook los kopen van elk merk. De kammen op deze pagina passen niet op dit messensysteem.

Andis opzetkammen

Andis hondentondeuses hebben een Snap-On scheerkop. Dit is een universele scheerkop en je kunt hiermee ook een opzetkam gebruiken van een andere merk zoals Oster of Wahl. Je hebt keuze uit goedkopere kunststof kammen die je met een klikbevestiging kan vastmaken. Of De metalen opzetkammen van betere kwaliteit en een langere levensduur. Met een kleurcode en nummer kun je ook eenvoudig onderscheid blijven maken tussen de verschillende soorten.

Moser opzetkammen

Op zoek naar een honden tondeuse opzetkam van Moser? Dit zijn de zelfde kammen als van de Wahl hondentondeuses. Dit komt omdat deze worden gemaakt door dezelfde fabrikant en hebben daarom dezelfde vorm. Meestal is het ook hetzelfde product, alleen de naam is anders. Voor welk merk je ze ook zoekt, er is altijd keuze uit wat goedkoper kunststof kammen of met RCS tanden van betere kwaliteit.

Oster opzetkammen

Oster hondentondeuses maken ook gebruik van deze Snap-On scheerkoppen. Daarom kun je eigenlijk het volledige aanbod wat je vind op deze pagina gebruiken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon van het merk zelf kopen. Dit zijn zeer goede opzetkammen van goede kwaliteit. Het complete set bestaat uit 10 kammen van 1.5mm tot 50mm.

Wahl opzetkammen hondentondeuse

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen maakt ook Wahl gebruik van dit scheerkoppen systeem. Het maakt dus niet uit, welk merk je aankoopt. Kies daarom de juiste opzetkammen met de gewenste haarlengte zonder eerst naar het merk te kijken. Kijk altijd voor de zekerheid nog in de beschrijving of dit op jouw scheerapparaat past.

Van het merk Wahl is er ook een opzetkamset voor Adjustamessen. Deze zijn niet geschikt voor de snap-on scheerkoppen die het meest gebruikt worden. Deze kammen zijn specifiek geschikt voor o.a. de Wahl Bravura, Creativa en Super Groom. De specifieke modelnummers staan ook bij dit product weergegeven zodat je zeker weet dat het passend is voor jouw scheerapparaat.

Het voordeel van deze opzetkammen is dat de meeste universeel zijn dus ook op verschillende merken te gebruiken. Momenteel zijn er bij geen Heiniger opzetkammen verkrijgbaar maar als je ze zoekt voor Saphir dan kan je bijvoorbeeld ook de bovenstaande kammen gebruiken.

Klik om te stemmen
[Totaal: 16 Gemiddeld: 4.6]