Heiniger Xplorer

In dit artikel lichten we een accu scheermachine van het bekende merk Heiniger. Dit model kun je gebruiken voor zowel paarden als koeien. Heiniger heeft bewezen de laatste jaren een sterk en degelijk merk te zijn. Hierdoor kiezen steeds meer mensen uit de paardenwereld om een scheermachine te kiezen van dit merk. Ook kun je veel goede ervaringen en reviews lezen op verschillende websites en forums. Bekijk hier de Heiniger Xplorer aanbieding.

Sterke accu scheermachine

De scheermachine heeft een krachtige motor en zeer geschikt voor het scheren van paarden en koeien. Ondanks de krachtige motor is dit model ook stiller dan de meeste andere scheermachines. En door de vorm van de machine, ligt het goed in de hand om voor langere tijd te scheren. Makkelijk aan dit model is het dat het geen snoer heeft die in de weg zit. Doordat het een goede Li-ion accu heeft, kun je tot wel 2 uur lang hiermee doen. Je kan er ook voor kiezen om een extra accu te nemen. Zodat je 1 accu kunt gebruiken terwijl de andere accu aan het opladen is. Bekijk hier een video over het gebruik van de Heiniger Xplorer.

Voordelen van Heiniger Xplorer

  • Draadloos, makkelijk voor het scheren van grote dieren.
  • Leverbaar met extra accu.
  • Accu gaat tot 2 uur mee.
  • Accu laad binnen 60 minuten volledig op.
  • Sterke motor met 2450 toeren.
  • Geschikt voor paarden en koeien.
  • Keuze uit scheermessen voor paard of koe.

Mocht je kiezen om paarden te scheren, neem dan het model met de 31-tands ondermes en 23-tands bovenmes. Voor koeien is dit 23-tands ondermes en 21-tands bovenmes. Zoals je kunt zien zijn de messen voor koeien wat grover maar dit staat ook bij het model zelf aangegeven. Er zijn ook losse scheermessen verkrijgbaar en kun je vinden op de pagina Heiniger scheermessen.