Heiniger scheermessen en kop

Heiniger staat bekend om zijn oerdegelijk kwaliteit. Dit merk wordt zowel gebruikt in de hobbywereld als door professionals. Ben je op zoek naar nieuwe Heiniger scheermessen of voor sommige modellen een nieuwe scheerkop? Hieronder vind je het aanbod voor alle vachten. Heiniger scheermessen voor paarden, koeien of schapen.

Aanbod Heiniger scheermessen

Welke scheermessen heb ik nodig?

Elk dier heeft een verschillende vacht, daarom is het belangrijk dat je de juiste scheermessen gebruikt voor je dier. Om het makkelijker te maken, staat er achter elk mes voor welk dier het bestemt is. Zo kun je kiezen voor een losse bovenmes of ondermes, of voor gelijk een heel set. Zo kun sets kopen voor paarden, koeien en schapen. Mocht je een ander dier hebben zoals kameel, lama of Alpaca? Hier kun je losse ondermessen voor aanschaffen en in combinatie met de juiste bovenmes kun je hier het beste resultaat uit halen. Kom je er alsnog niet uit, dan kun je altijd contact opnemen.

Heb je een Heiniger Saphir en gebruik je die als tondeuse voor paarden? Dan zijn hier speciale Heiniger Saphir scheerkoppen voor verkrijgbaar.

Onderhoud van scheermessen

Goede scheermessen kunnen best prijzig zijn. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk hiermee doen. Daarom is goede onderhoud aan je Heiniger scheermessen een vereiste. Zorg dat je regelmatig een druppeltje scheermachine olie tijdens het scheren toevoegt. Door het goed te smeren blijven de messen soepel over elkaar heen schuiven. Wanneer er te weinig smeerolie wordt gebruikt, dan kunnen de messen erg warm worden. Met schade voor het dier of scheerapparaat als gevolg. Meestal adviseren wij om ongeveer elke 10 minuten een druppeltje olie te gebruiken. Ook is het erg belangrijk dat na gebruik, het toestel grondig wordt schoongemaakt. Zo kan je optimaal gebruik maken van de levensduur.

Onderdelen

Na lange tijd je tondeuse of scheermachine te gebruiken, kan het een keer voorkomen dat er een onderdeel kapot gaat of kwijt raakt. Dit is geen probleem voor Heiniger want voor bijna elk model zijn er losse onderdelen te krijgen. Deze kan je vinden op een andere pagina: Heiniger onderdelen.