Heiniger onderdelen

Het kan gebeuren dat er een onderdeel kapot gaat of kwijt raakt. Goede merken zoals Heiniger hebben ook losse onderdelen om jouw Heiniger tondeuse of scheermachine weer werkend te maken. Hier vind je ons complete aanbod in Heiniger onderdelen. Weet je het type scheerapparaat dan kun je direct naar de lijst gaan met de juiste onderdelen. Mocht je er toch niet uit komen, hier vind je foto’s van alle onderdelentekeningen van de modellen. Er staan daarbij nummers vermeld en zo kun je het juiste onderdeel uitzoeken.

Klik op de knop voor de complete lijst met onderdelen voor de Heiniger Saphir tondeuse, Xperience, Xpert, Xplorer, Xtra of één van de andere modellen van Heiniger. Zo vind je direct de onderdelen die bij jouw scheerapparaat horen.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een onderdelentekening van Saphir. Daarop kun je precies zien welk nummer jouw onderdeel heeft en is het mogelijk deze aan te klikken zodat je het juiste onderdeel bestelt. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd nog contact opnemen.

Deze onderdelenlijsten zijn beschikbaar voor de Heiniger Cordless, Delta, Handy, Icon, Opal, Progress, Saphir, VS84, Xperience, Xpert en Xplorer.

Heiniger onderdelen

Een deel alle Heiniger onderdelen:

Voor onderdelen van een scheermachine is het belangrijk dat deze gesmeerd worden met scheermachine olie. Zeker wanneer je het veel gebruikt is het raadzaam om ongeveer elke 10 minuten een druppel smeerolie aan te brengen. Hierdoor blijft alles lekker soepel lopen en kunnen er geen onderdelen vast lopen met schade tot gevolg. Maak na gebruik altijd de machine goed schoon om de levensduur te verlengen.

Ben je op zoek naar Heiniger scheerkoppen en scheermessen? Deze staan los op een andere pagina om het overzicht te behouden. Mocht je een nieuw scheerapparaat paard of voor andere dieren willen, dan is hier ook een groot aanbod in.