Hauptner scheermachine

Hauptner scheermachine voor paarden, koeien of schapen. Hoge kwaliteit scheerapparaten die makkelijk in de hand liggen vanwege de ergonomische vorm. Vooral het scheerapparaat Electric 2000plus staat bekend om zijn krachtige motor en degelijke kwaliteit.

Hauptner Electric 2000plus

De Hauptner Electric 2000plus is één van de beste scheermachines van dit merk. Vanwege de krachtige motor en hoge scheersnelheid van maar liefst 4700 snijbewegingen per minuut, kun je moeiteloos de vacht van het dier scheren. Dit gaat niet ten koste van geluid en trillingen want het is met 75 decibel nog steeds redelijk stil voor een scheermachine.

De vorm en het gewicht van het apparaat zijn goed gebalanceerd waardoor het fijn in de hand ligt. Ook na langdurig scheren geeft het niet snel overbelasting aan de pols maar met een gewicht van ruim 1000gram is het wel iets zwaarder dan apparaten van andere merken. met een 5 meter lang snoer kun je vrij bewegen zonder dat het in de weg zit.

Standaard wordt dit model geleverd met de messen 22/18 tands wat geschikt is voor paardenvachten en eventueel honden. Mocht je het scheerapparaat gebruiken voor het rundvee of schapen, dan is het mogelijk om andere scheermessen aan te schaffen.

Op dit moment zijn er weinig modellen verkrijgbaar. Mocht in de toekomst er weer nieuw aanbod van Hauptner scheermachines komen, dan zullen we deze zeker toevoegen. Maar het lijkt erop dat het voorlopig niet meer binnen komt. Bij andere aanbieders kunnen ze misschien nog wel voorradig staan. Maar zodra je deze bestelt bij de groothandel komen krijg je het bericht dat het niet meer op voorraad is.

Hauptner scheermachine Paard

Momenteel zijn de Hauptner scheermachines slecht leverbaar dus kan het zijn dat er niet veel aanbod is. Hierdoor kunnen de prijzen ook erg hoog uitvallen. Maar er zijn genoeg alternatieven als paarden scheermachine. Bijvoorbeeld de merken: Aesculap, Heiniger of Liscop. Deze doen zeker niet onder voor de kwaliteit en liggen ook qua prijs in de buurt.

Zo is bijvoorbeeld de Aesculap Econom 2 een uitstekende scheermachine die geschikt is voor het scheren van volledige vachten van paarden en koeien. Deze heeft ook een krachtige motor en kent weinig problemen met het scheren van een moeilijke vacht. Het is ook vergelijkbaar qua geluid en trillingen en heeft ook een geluidsniveau van 75dB. Door de ergonomische vorm is het aangenaam scheren en wordt het ook vaak professioneel gebruikt.

Hauptner scheerapparaat Koe

Zocht je een Hauptner veescheermachine, deze zijn helaas ook langere tijd niet meer leverbaar. Voor het complete aanbod kun je wel een kijkje nemen op de veescheermachine pagina. Hier kun je alle scheerapparaten vinden voor rundvee. Een goed alternatief is ook de Aesculap Econom die wij hierboven beschreven hebben bij het paard. Het heeft een messenset die scheert op 3mm en is geschikt voor het volledig scheren van paard en koe. Met een ruim aanbod in messen is het ook mogelijk om de lengte scheren die je wilt mocht je het bijvoorbeeld korter willen of als de dieren een sterk vervuilde vacht hebben.

Hauptner scheermachine Schaap

Voor de schapen zijn er helaas ook geen scheermachines van het merk Hauptner meer leverbaar. Wil je wel graag een scheerapparaat hebben? Dan kun je die vinden op onze algemene pagina waar ons complete aanbod staat: Schapen scheermachine. Eventueel zou je wel het scheerapparaat hierboven kunnen gebruiken maar moet je voor schapen andere Hauptner scheermachine messen gebruiken. Hiermee wordt het wel een stukje duurder en voor een lager bedrag kun je ook een scheerapparaat van een ander merk kopen die minstens even goed is.

Of ben je op zoek naar onderdelen? Deze kun je vinden onder Hauptner scheermachine onderdelen.

Klik om te stemmen
[Totaal: 10 Gemiddeld: 4.9]