Goedkope hondentondeuse

Op zoek naar een goedkope hondentondeuse onder de 100 euro? Hieronder vindt u een lijst met verschillende tondeuses.

De beste en goedkope hondentondeuse

Camry CR 2821 Hair Clipper 

Mocht je af en toe je hond maar eens scheren, of alleen een tondeuse voor het lichte trimwerk nodig hebben. Dan zou je kunnen kiezen voor de Camry CR 2821. Deze heeft ook 100+ reviews met een hoge score van 4.6 uit 5.
Wordt geleverd met 4 opzet kammen van 3, 6, 9 en 12mm. Tevens bevat het ook een extra accu waardoor je alle tijd hebt om de vacht te scheren.

Camry CR 2821 Hair Clipper - Dierentondeuse Set - 35 W

Geschikt voor licht trimwerk. + opzetkammen van 3, 6, 9, 12mm en extra accu

PetSpecials Professionele tondeuse set

Dit hondentondeuse set is inclusief 4 opzetkammen van 3, 6, 9 en 12mm, (nagel)schaar, kam en vijl. Ook zit er een opbergetui bij met een schoonmaakborstel. Als je dus een goedkope hondentondeuse set zoekt dan ben je gelijk hier compleet.

Tjilla Professionele dierentondeuse set

Een extra krachtige dierentondeuse die ook geschikt is voor een dikke laag vacht. Voor als je op zoek bent naar een sterke tondeuse die zonder moeite jouw huisdier scheert. Met dit complete set ben je gelijk klaar en hoef je geen accessoires los te kopen. Ook zeer geschikt als kattentondeuse.

Tjilla Professionele dieren/honden tondeuse set Extra krachtig

Compleet set, extra krachtig. Geschikt voor kort- of langharige honden of katten.

MOWMI Hondentondeuse

Deze mag ook zeker niet ontbreken in de lijst met goedkope hondentondeuses. Het heeft namelijk meer dan 50 reviews en een score van 4.6 uit 5. Het heeft namelijk een lange batterijduur tot wel 5 uur. Mocht je een hond hebben die bang van het geluid is, dan is deze tondeuse erg geschikt omdat het vrijwel geruisloos is.

MOWMI® Hondentondeuse - Professionele Tondeuse

Draadloos, 4 opzetkammen 3, 6, 9, 12mm.Lange batterijduur.

Andis Clipper Multitrim CLT

De Andis Multitrim CLT is geschikt voor het trimmen van gezicht, poten en lichte trimwerk. Omdat deze zeer compact is, kan je makkelijk bij de moeilijk bereikbare plekken komen. Andis hondentondeuses staan bekend vanwege de goede kwaliteit.

Andis RACD hondentondeuse

De Andis RACD hondentondeuse valt net niet onder de 100 euro maar is zeker wel het benoemen waard. Deze tondeuse is compact maar zeer krachtig. Je kan de scheerafstand zelf bepalen omdat de scheerkoppen instelbaar zijn. De eerder benoemde tondeuses zijn allemaal met accu maar deze is met snoer wat ook zijn voordelen heeft. Een accu kan natuurlijk leeg raken of vervangen moeten worden door slijtage.

Meer goedkope hondentondeuses:

Op zoek naar de beste hondentondeuse om de kosten te besparen van een trimsalon? Je ziet af en toe wel eens een aanbieding van een hondentondeuse bij Action, Blokker of Lidl voorbij komen. Maar zijn deze ook goed? Hou er wel rekening mee dat niet elke tondeuse geschikt is voor alle vachten. Dus kies daarom de beste hondentondeuse uit voor jouw hond en let daarbij niet altijd op de prijs. Want de gezondheid van de hond staat natuurlijk altijd voorop!

Heb je nog nooit zelf je hond geschoren? Op deze pagina kun je tips lezen hoe je de hond kan scheren: Hond scheren

Klik om te stemmen
[Totaal: 15 Gemiddeld: 4.9]