Clipr onderdelen

Heb je een Clipr tondeuse en is er een onderdeel kwijt of stuk gegaan? Dan is het mogelijk om een los onderdeel te bestellen zodat je het scheerapparaat weer werkend kan maken. Het grote voordeel van het merk Clipr is dat vrijwel alle onderdelen los te verkrijgen zijn en dat je eventueel makkelijk contact kan opnemen met de fabrikant.

Clipr Ultimate onderdelen

Welke Clipr onderdelen zijn er verkrijgbaar?

Om het juiste onderdeel te vinden kun je het onderdeel zoeken en aanklikken op de bouwtekeningen van de tondeuses.

Hiernaast zie je een voorbeeld van de Clipr Ultimate 2 Speed waar de verschillende onderdelen een nummertje hebben. Zoek het juiste onderdeel en nummer zodat je altijd het goede deel hebt.

Kun je het onderdeel niet vinden of ben je er niet zeker van? Neem dan contact op of maak gebruik van de reparatieservice van Clipr / Macrovet.

Hieronder vind je ook nog een lijst met een deel van de losse Clipr onderdelen en kun je direct naar het artikel. Van schroefjes, schakelaars, luchtfilters tot nieuwe accu’s of oplader.

Bekijk alle Clipr Ultimate onderdelen

Overzicht van onderdelen

Om de levensduur van tondeuses en scheermachines te vergroten is het belangrijk dat er een goede onderhoud is. Tijdens het scheren elke 10 minuten een paar druppeltjes scheermachine olie tussen de messen zorgt ervoor dat alles soepel blijft bewegen. Stroeve messen kunnen niet alleen leiden tot een minder scheerresultaat maar ook tot onveilige situaties omdat de messen of scheerkop erg warm kunnen worden. Of de tandjes kunnen moeilijker door de vacht heengaan wat niet prettig is voor hond, kat of paard.

Gelukkig zijn er losse Clipr onderdelen verkrijgbaar en kun je zelf het apparaat weer repareren. Dit is niet alleen kostenbesparend maar ook een stuk duurzamer omdat je een investering maakt waarmee je jarenlang plezier mee hebt. In de lijst staan alle onderdelen die beschikbaar zijn of het is altijd mogelijk om langs te komen in de winkel of contact opnemen met de service van Clipr / Macrovet.

Heb je de hondentondeuse al lange tijd dan kan de scheerkop slijtage vertonen. Dit proces kan versnellen wanneer er te weinig olie op de messen gebruikt wordt. Het kan ook zijn dat je een extra scheerkop voor een andere haarlengte wilt aanschaffen. Op de pagina: Clipr scheerkoppen vind je het volledige overzicht.

Momenteel vind je hier alleen de onderdelen van de Clipr hondentondeuse. Mocht er in de toekomst nieuwe scheerapparaten van Clipr en dus ook onderdelen op de markt komen, dan zullen wij deze zeker toevoegen.