3 beste schapenscheermachines in 2022

Het scheer seizoen voor schapen komt er weer aan! In het late voorjaar is het tijd om je schapenscheermachine af te stoffen. Wellicht ben je toe aan een nieuw scheerapparaat of schaf je er voor het eerst 1 aan. Maar wat zijn nou de beste Schapen scheermachines? Wij zochten er 3 voor je uit.

1. Aesculap Econom schapenscheermachine op accu

De Aesculap Econom is een welbekende topper onder de scheermachines. Na de accuscheermachine voor koeien en paarden is er nu ook een snoerloze variant op de markt voor het scheren van schapen, wat ontzettend handig is. Je kunt 70 minuten scheren, daarna kun je de accu weer opladen (dit duurt ongeveer 80 minuten). Met de hoge scheersnelheid scheer je gemakkelijk door zware schapenvachten. Dit is ongetwijfeld de beste schapenscheermachine op accu.

2. Liscop Schaap Super Profi 3000

De krachtige Liscop Schaap Super Profi 3000 scheermachine wordt veel professioneel gebruikt en is geschikt voor het scheren van schapen, lama’s en alpaca’s. Het is een robuust apparaat. Met 1500 gram is hij wel wat zwaarder.

3. Heiniger Xpert schapenscheermachine

De Heiniger Xpert schapenscheermachine is met 1180 gram lichter dan de andere scheerapparaten. Het is een professionele scheermachine en heeft van deze drie toppers de meest gunstige prijs. Hij heeft een sterke maar stille motor en door zijn smalle grip is hij fijn vast te houden. Hij is geschikt voor het scheren van schapen en alpacas.

Bekijk de schapenscheermachines uit dit artikel

Alle schapenscheermachines bekijk je hier: Scheermachines voor schapen