Andis Ultraedge AGC Super 2 speed hondentondeuse

| | ,

In dit artikel lichten we één van de meest populaire tondeuses voor het thuis trimmen van je hond uit: de Andis Ultraedge AGC Super 2 speed hondentondeuse.

De hond thuis trimmen

Zelf thuis je hond trimmen heeft een hoop voordelen. Je kunt in alle rust je hond scheren en bespaart veel op de trimsalon, vooral als je een hondenras als de Labradoodle hebt die om de acht weken getrimd moet worden. De Andis tondeuse uit dit artikel is 1 van de beste hondentondeuses voor het thuis trimmen van honden. Wil je meer tips over het thuis trimmen? Kijk dan in dit artikel: Hoe scheer je een hond? 

Waarom zou je de Andis AGC Super 2 speed kopen?

  • De tondeuse heeft een fijn lang snoer
  • Je krijgt geen haren in je gezicht tijdens het scheren
  • Er zitten geen koolborstels in, dus minder onderhoud
  • Er zit een turbo stand op voor zware hondenvachten
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Hij trilt niet al te hard en maakt niet veel lawaai, dus ook fijn voor bange of sensibele honden.
  • Heeft een universeel scheerkoppensysteem

Deze tondeuse wordt ook gebruikt voor paarden. Het grote voordeel is dat in vergelijking met een grotere paarden scheermachine dit model een stuk minder trilt en geluid maakt. Daarom erg geschikt voor de bangere honden, paarden of pony.

Andis scheerkoppen

De Andis AGC Super 2 speed is sterk genoeg voor alle hondenvachten, ook de zware. Gebruik wel de juiste Andis scheerkop voor elke klus. Deze tondeuse maakt gebruik van een Skiptooth scheerkoppen systeem. Dit houdt in dat je de koppen makkelijk kan verwisselen en meerdere tondeuses maken gebruik hiervan. Zo kun je op je Andis Ultra Edge AGC super 2 speed ook scheerkopjes gebruiken van andere merken zoals Oster of Wahl.

Bekijk deze aanbieding, alle specificaties en een filmpje van deze hondentondeuse hier:

Deze tondeuse heeft ook een andere versie namelijk de: Andis Ultraedge AGCB super 2 speed en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie over de Andis AGC Super 2 speed

Deze tondeuse is één van de betere tondeuses die er nu zijn. En dat is niet zonder reden want het staat al jarenlang bekend vanwege de betrouwbare en degelijke kwaliteit. Dit populaire scheerapparaat kun je namelijk gebruiken bij elke vacht en is daarom geschikt voor alle hondenrassen. De Andis AGC Super 2 speed Ultra Edge heeft namelijk een erg krachtige motor met 2 verschillende scheer snelheden. Hiermee kun je zonder problemen de hond trimmen of scheren. Heeft je hond een zware vacht, dan kun je hiervoor eventueel de turbostand gebruiken. Dit model heeft ook geen luchtkoeling wat er voor zorgt dat je tijdens het scheren geen haren in je gezicht krijgt.

Geen koolborstels

Oudere tondeuses van andere merken hebben vaak nog een motor met koolborstels. Een voordeel van de Andis AGCB Super 2 speed is dat het een moderne rotatiemotor heeft. Dit zorgt er voor dat de motor onderhoudsvrij is en vrij van koolborstels. Bovendien verlengt het ook de levensduur want het heeft geen onderdelen meer die snel slijten. Koolborstels moet je namelijk af en toe vervangen anders heb je een verlies van kracht en dit gaat ten koste van het resultaat.

Uitstekende keuze voor beginners

Misschien heb je al meer hondentondeuse gehad of ben je nu op zoek naar je eerste tondeuse. Dan heb je met de Andis Ultra Edge AGC Super 2 speed in ieder geval een goede tondeuse in huis. Zeker als je kijkt naar de prijs en kwaliteit verhouding zal je niet snel iets vergelijkbaars vinden. Dit model is namelijk geluidsarm en trilt weinig, hierdoor is het erg geschikt voor alle honden. Of je nu een bange hond heb of een hond met een zware vacht, deze tondeuse zal je niet teleurstellen.

Klik om te stemmen
[Totaal: 20 Gemiddeld: 4.7]


Of neem een kijkje bij onze andere tondeuses voor honden.