Andis tondeuse

Op zoek naar een Andis tondeuse voor de hond? Deze Andis hondentondeuses zijn geschikt voor de professionele hondentrimsalon en voor het thuis trimmen van de hond. Ook voor zware hondenvachten.

Alle Andis tondeuses:

Andis Clipper Multitrim CLT

Zoek je een compacte hondentondeuse van een goed merk maar toch tegen een betaalbare prijs? Dan is deze Andis Clipper Multi-trim een goede keuze. De trimmer is zeer geschikt voor het lichte trimwerk of het bijwerken van gevoelige en moeilijk bereikbare plaatsen zoals de poten of rond de snuit. Het grote voordeel is ook dat het draadloos is zodat je ook buiten kan scheren.
Geleverd met 2 vaste koppen van 0.25mm en 1.5mm. En is ook inclusief 2 opzetkammen van 3 en 5mm.
Dus mocht je een Andis hondentondeuse zoeken voor alleen contouren scheren of alleen het bijwerken van bepaalde plekken. Dan is dit een prima keus.

Andis Clipper Excel

Dit model is leverbaar met verschillende snelheden. De 2-speed heeft dus 2 verschillende snelheden. En de 5-speed heeft er uiteraard dan 5. Dit kan je makkelijk instellen met een speciale knop op het toestel. Het wordt ook vaak professioneel gebruikt door trimsalons omdat deze erg geschikt is voor alle vachtsoorten. Zo kun je er ook katten of andere kleine huisdieren mee scheren of wordt het soms ook gebruikt voor paarden. Deze Andis tondeuse wordt geleverd met het standaard scheerkopje nr10 (1.6mm)en heeft een lange snoerlengte van wel 3 meter.

Andis Excel accu tondeuse

Vind je een Andis tondeuse draadloos handiger dan met snoer? Dit is dezelfde versie als de Andis Clipper Excel 2-speed maar dan heeft deze een accu. Wanneer de accu vol zit, dan kun je het 90 minuten lang draadloos gebruiken. Mocht je dan nog niet klaar wezen met scheren, het is ook mogelijk om het verder te doen met snoer. Zeer geschikt voor alle vachtsoorten dus ook de langharige vachten. En standaard geleverd met de scheerkop nr10 van 1.6mm. Hiervoor kun je ook extra opzetkammen kopen als je verschillende lengtes wilt scheren.

Andis Endurance BDC Pro tondeuse

Dit is één van de nieuwere modellen die steeds duurzamer worden. Deze Andis hondentondeuse werkt zonder koolborstels en gaat daarom langer mee. Ook heeft dat als voordeel dat de kracht constanter is en daarom zeer geschikt voor dikkere vachten. Maar dan is het wel belangrijk dat je de goede scheerkop hiervoor gebruikt. Dit model heeft 2 verschillende snelheden van 3000 en 3800 snijbewegingen per minuut. Het voordeel van tondeuses zonder koolborstels is dat het minder snel opwarmt en een stuk energiezuiniger is. Ook is het een stuk duurzamer omdat je de koolborstels niet hoeft te vervangen en het daarom een langere looptijd heeft.

Andis Pro-Animal EBC

Heeft je hond een dunne vacht en niet veel last van klitten? Dan is deze Andis trimmer EBC Pro-Animal zeer geschikt! Het beste resultaat krijg je bij honden met een kortharige tot middellange vacht. Voor dikke vachten is deze niet erg geschikt omdat het scheert op 1 snelheid. Mocht je een tondeuse zoeken die geschikt is voor dikke vachten, dan is een variabele snelheid het beste.
Deze Andis tondeuse is een goede keuze voor honden die bang zijn om getrimd te worden. Want dit model is een erg stille tondeuse en wordt ook niet snel warm. Is inclusief 4 scheerkoppen die je kan verwisselen.

Andis Pulse Ion RBC

Uitstekende Andis trimmer voor de korte tot middellange vachten. Het is instelbaar op 5 verschillende standen waarbij het tot 5500 snijbewegingen per minuut kan gaan. Dit is een accu tondeuse en kan tot maximaal 2 uur lang doorgaan. Wanneer je deze wilt opladen, lukt een volle accu zelfs in minder dan een uur. Het wordt geleverd met een roestvrijstalen scheerkop die lang scherp blijft. Mocht het toch na veel gebruik bot worden, dan is het mogelijk om het opnieuw te slijpen. Inclusief 4 extra opzetkammen.

Andis Pulse LI5 tondeuse

Een krachtig toestel wat makkelijk in de hand ligt. Het wordt gebruikt als trimmer voor honden maar je kan er ook het hoofd en de benen van een paard mee scheren. Het is geschikt voor (kleine) honden met een korte tot middellange vacht. En het grote pluspunt met deze scheermachine is, dat het zowel draadloos als met snoer gebruikt kan worden. Geleverd met een scheerkop met 5 standen wat instelbaar is tussen 0.4mm tot 9mm.

Andis Pulse ZR II

Andis Pulse ZR II 5-speed is één van de nieuwere snoerloze modellen van de Andis tondeuses. Dit model heeft een lange accu duur maar momenteel wordt deze zelfs geleverd met een gratis extra accu. Het is een erg krachtig model met 5 verschillende snijbewegingen. En daardoor is deze zeer geschikt voor honden scheren met een dikke vacht. Dit is ook een goede scheermachine voor het toiletteren van paarden. Inclusief een kunststof opbergkoffer en een laadstation voor de accu. Deze Andis trimmer is leverbaar in verschillende kleuren en zeer geschikt voor professioneel gebruik.

Andis ShowEdge FHC

De Andis ShowEdge FHC wordt veelal gebruikt voor de paarden. Maar is zeker ook geschikt voor de grotere honden. Het model is compact en daarom erg licht van gewicht. Bovendien is deze Andis tondeuse erg stil en maakt het bijna geen geluid. Dit is een groot voordeel voor paarden en honden die bang worden van het geluid van de trimmer. Dankzij de verwisselbare scheerkoppen kun je verschillende lengtes scheren. Standaard heeft deze Andis trimmer een extra brede scheerkop van wel 7.3cm breed. Hiermee kun je een paard snel scheren. Hier vind je een link met een video over dit product.

Andis RACD tondeuse

Een andere compacte Andis tondeuse voor een betaalbare prijs is deze krachtige Andis RACD hondentondeuse. In tegenstelling tot veel andere modellen is deze niet draadloos. Het heeft namelijk een vast snoer. Dit heeft als voordeel dat de accu niet leeg kan raken dus dat je door kan blijven scheren. Voor de makkelijke vachten is dit een goede scheermachine en is inclusief 2 scheerkoppen en 6 opzetkammen. Ook is 1 van de scheerkoppen instelbaar. Dat betekend dus dat je de lengte zelf kan bepalen voor jouw hond.

Andis UltraEdge AGCB super 2 speed

Erg populaire Andis hondentondeuse die zijn waarde al bewezen heeft. Deze Andis tondeuse is 1 van de best verkochte tondeuses over heel de wereld. Alle voordelen en specificaties kun je lezen op een speciale pagina over Andis AGC Super 2 speed.

Waarom een Andis hondentondeuse?

Waarom zou je kiezen voor een Andis hondentondeuse? Andis staat bekend om hun degelijkheid en is één van de beste merken ter wereld. Dit geldt voor zowel tondeuses voor mensen als voor onze huisdieren. Andis is namelijk een veelgebruikt merk bij professionele kapper en doen niet veel onder voor merken zoals Wahl en Moser. Dit succes probeert Andis door te zetten in de hondenwereld en dit lukt goed.
Voor de Andis tondeuse hond kun je verschillende scheerkoppen of opzetkammen gebruiken. Dit is voor bijna elk model die op de markt is. Ook wanneer er iets kapot is gegaan, kun je vaak ook speciale Andis onderdelen kopen. De scheerkoppen voor Andis kun je hier vinden.

Bekijk alle tondeuses voor honden