Andis onderdelen

Heb je een Andis AGC super 2 speed tondeuse? Of een ander type van het bekende merk? En ben je op zoek naar Andis onderdelen? Hier vind je het volledige aanbod in onderdelen van schroefjes tot complete behuizing. D.m.v. onderdelenlijsten met nummers kun je eenvoudig het juiste onderdeel aanklikken zodat je altijd het juiste hebt. Hieronder heb je bijvoorbeeld de lijst van de ANDIS AGC Clipper.

Andis onderdelen

Dit is de meeste populaire tondeuse van Andis omdat het gebruikt kan worden als hondentondeuse of het scheren van andere dieren. Om een goede service te geven zijn er genoeg Andis onderdelen voor verkrijgbaar. Het zou jammer zijn dat je gelijk een hele nieuwe tondeuse moet kopen, als er maar een klein onderdeel mist. Schroefjes, ringetjes, nieuw snoer of een nieuw beugeltje? Het is allemaal mogelijk!

Kom je er niet precies uit welk onderdeel je nodig hebt? Op Macrovet vind je een compleet overzicht.
Op de bovenstaande link vind je een onderdelenoverzicht met ook de bijbehorende nummers. Van dat plaatje zie je gelijk makkelijk welk onderdeel je precies nodig hebt. Het is natuurlijk wel van belang dat je gelijk het goede onderdeel hebt. Anders kan je nog steeds tegen onnodig dure kosten aanlopen.

Het is belangrijk om je tondeuse regelmatig te smeren met tondeuse olie. Ook tijdens het scheren kan je om de 10 minuten een druppeltje toevoegen. Hierdoor gaat het apparaat langer mee en blijft alles soepel lopen binnen. Wanneer er te weinig smeerolie wordt gebruikt, dan kan de boel langzaam vastlopen en zo blijvende schade aanrichten.

Vaak na lang gebruik kan de kop ook slijtage vertonen. Of het mes kan steeds botter worden. Ook deze onderdelen kun je nieuw kopen. Maar om het overzichtelijk te houden, hebben we deze op een andere pagina geplaatst, namelijk: Andis scheerkoppen. Of ben je op zoek naar een nieuwe Andis tondeuse? Dit is zeker ook mogelijk, bekijk ons aanbod. Mocht je het juiste onderdeel niet vinden of ben je nog op zoek naar een ander onderdeel en die zie je er niet tussen staan? Neem dan contact op met ons zodat we kijken wat er beschikbaar is.