Aesculap scheermessen

Op zoek naar Aesculap scheermessen? Hier vind je het volledige aanbod aan scheermessen voor de Aesculap Econom 2.

Aanbod Aesculap scheermessen:

Welke Aesculap scheermes?

Standaard zit er bij de meeste Aesculap scheermachines het messenset GT501 / GT502. Dit is de 15 tands bovenmes en de 31 tands ondermes. Deze combinatie wordt het meest gebruikt en heeft een scheerlengte van 3mm. Je krijgt het beste resultaat bij normale vachten van paarden en koeien. Mocht de vacht toch dikker zijn of misschien vervuild? Dan kan je beter kiezen voor de GT503 en GT504 met 17 tands bovenmes en 18 tands als ondermes. Gebruik je de scheermachine voor paarden? Voor paarden scheren heb je andere messen nodig dan voor koeien, deze informatie kan je vinden bij het mes zelf.
Er is dus een redelijk groot aanbod aan Aesculap scheermessen, dus er is altijd wel een mes die bij de vacht van je dier past. Zo kun je kiezen om alleen een los bovenmes of ondermes aan te schaffen, of een compleet scheermes set wat ook goedkoper is in prijs. Mocht er na lang gebruik ook een onderdeel kapot gaan van jouw scheerapparaat, dan kun je ook de onderdelen los bestellen: Aesculap onderdelen.

Passen ze op mijn scheermachine?

De scheermesjes kun je gebruiken op de volgende Aesculap Econom scheermachines : GT274, GT374, GT474, GT674, GT804, GT806, GT814 en GT816.
Tegenwoordig zijn er wel andere merken die een universele kop hebben. Dat betekend dat je messen van verschillende merken kan gebruiken, dus ook deze Econom messen. Ga dat wel altijd even na voor de zekerheid omdat het natuurlijk vrij prijzig is wanneer je de verkeerde messen hebt aangeschaft.

Scheerkoppen

Mocht je een Aesculap Favorita 2 in bezit hebben, daar zijn ook losse Favorita scheerkoppen voor verkrijgbaar. In combinatie met een Aesculap opzetkam kun je de haarlengte naar wens krijgen.