Aesculap scheerkoppen

Aesculap scheerkoppen voor de Favorita tondeuse en de Aesculap Econom scheermachine. Ook vind je hier losse schapenscheerkop en runderscheerkop. 

Aanbod Aesculap scheerkoppen:

Welke Aesculap scheerkop?

Ben je op zoek naar een scheerkop voor je Aesculap tondeuse? Wil je bepaalde plekken een andere lengte scheren dan de standaard kopjes kunnen? Hier staan alle scheerkoppen die leverbaar zijn voor de Aesculap Favorita. Hier kun je kiezen in verschillende haarlengtes wat het beste past bij jouw dier. De lengtes liggen tussen erg klein 0.05mm en zeer grof tot 16mm. Achter elke scheerkop staat waarvoor het bedoelt het is en heb je koppen speciaal voor de kop of poten. Of specifiek voor een speciale vacht of hondenras. Hieronder vind je een lijstje met de maten en waarvoor deze bedoelt zijn.

0.05mm – geschikt voor Veterinair gebruik
0.1mm – Veterinair
0.5mm – Fijn, scheerkop voor kop en poten
0.7mm – Speciaal voor de poten
1mm – Grof, geschikt voor Terriërs
1.5mm – Grof, geschikt voor Angoravacht
1.8mm – Medium vachten
2mm – Medium vachten
3mm – Grof, voor de fijn harige vacht
5mm – Grof, geschikt voor Labradoodle of Poedel
7mm – Grof, Labradoodle of Poedel
9mm – Grof, Labradoodle of Poedel
12mm – Zeer grof, SkipTooth
16mm – Zeer grof

Messen

Op de losse runder scheerkop of schapen scheerkop na, zijn al deze scheerkoppen alleen beschikbaar voor de Aesculap Favorita. Je kan deze messen gebruiken voor hondenvachten maar de Favorita is ook zeer geschikt als paarden tondeuse. Wanneer je een scheermes nodig hebt van een andere Aesculap scheermachine, dan kun je deze vinden onder: Aesculap Econom scheermes.

Accu of onderdelen

Omdat een tondeuse of scheermachine uit veel onderdelen bestaat, hebben wij hiervoor een speciale pagina voor gemaakt. Anders zou het onoverzichtelijk worden. Hier vind je onderdelen voor Aesculap.

Wist u dat Aesculap gefabriceerd word in Duitsland en al opgericht is in 1912? Vanwege de oerdegelijke kwaliteit en de goede ervaringen is dit merk een bekende naam geworden in de scheerderswereld.